PARIZ in DISNEYLAND

Kratek opis: 
Ogledali si bomo Pariz in se zapeljali v Disneyland.

Prevoz:

1. dan: Slovenija - Francija
Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v poznih popoldanskih urah. Vožnja proti Franciji proti Parizu.
2. dan: Pariz
Po nočni vožnji bomo v Pariz prispeli v dopoldanskih urah. Ogledali si bomo: Trg Concorde z mestno hišo, trg Vendome, mestni otok s katedralo Notre Dame , boulevard St. Michel z Latinsko četrtjo, kjer bomo videli Sorbono. Odpravimo se še na Elizejske poljane s Slavolokom  zmage. Vožnja do hotela, večerja. Po večerji se bomo sprehodili še po Motmartru, ki je ohranil še nekaj podeželskega značaja. Videli bomo, kje so ustvarjali impresionisti. Vrnitev v hotel, nočitev.
3. dan: Pariz - Eurodisney
Zajtrk. Po zajtrku se zapeljemo v Louvre, ogled svetovno znanega muzeja in enega največjih ter najbogatejših na svetu. Najbolj oblegana dvorana v muzeju pa je zagotovo tam kjer stoji Da Vincijeva Mona Lisa. Po predhodnem dogovoru možnost izleta v Eurodisney, kjer se zabavamo skupaj z Disney-evimi risanimi junaki. Nadaljevanj e ogledov po Parizu. Večerja in nočitev.
4. dan: Versailles -Pariz
Po zajtrku se bomo peljali do Versaillesa, mogočne rezidence Ludvika XIV. in francoskih kraljev. Tu si ogledamo grad in se sprehodimo po čudovitih vrtovih. Po povratku v Pariz si ogledali še preostale zanimivosti: Dom invalidov z grobnico Napoleona Bonaparte, njegovega sina, habsburškega princa. Nato se bomo povzpeli še na Eiffelov stolp, od koder se ponuja prečudovit razgled na mesto (obvezna predhodna rezervacija, doplačilo). V poznih popoldanskih urah bomo zapustili francosko metropolo in se peljali mimo Dijona, Chamonixa, skozi predor Mont Blanc v Italijo proti Sloveniji
5. dan: Pariz -Slovenija
Prihod v Slovenijo je predviden v opoldanskih urah.
 
CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, 2 x polpenzion v hotelu 2/3*, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.
DOPLAČILA: vstopnine med ogledi (Versailles, Eurodisney, vožnja z metrojem).
 

Datum odhoda: 
po želji skupine
Cene/Termini: 

kontaktirajte nas za ceno

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije