NOVOLETNA PRAGA

Kratek opis: 
Novoletna rajanja v Pragi med bogato založenimi stojnicami so po mnenju mnogih med najboljšimi v Evropi. Ob polnoči je najboljše prizorišče nekje z razgledom na Vltavo, saj se tam zablešči velik ognjemet.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

329 €
289 €

1. dan: LJUBLJANA–ČEŠKY KRUMLOV–PRAGA
Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 7.00. Možni vstopi v Celju, Slovenski Bistrici, Mariboru. Vožnja mimo Dunaja proti Češki. Prvi daljši postanek bo v mestu Češky Krumlov, ki je pod Unescovim varstvom. Prosti čas za okrepitev in sprehod po slikovitem srednjeveškem trgu, zanimivo stisnjenem mestnem jedru, ki ga skoraj povsem ovija reka Vltava. Nad reko na skalovju se pa dviga drugi največji grad na Češkem. Nadaljevanje poti v Prago. Nastanitev v hotelu in prenočevanje.
2. dan: PRAGA / zajtrk
Po samopostrežnem zajtrku ogled velikanskega grajskega kompleksa Hradčani, po Guinessovi knjigi rekordov največji grad na svetu ter znamenite Zlate ulice
(doplačilo). Za doplačilo križarjenje po Vltavi s kosilom. Vrnitev v hotel in počitek ter priprave za praznovanje. Za doplačilo možnost silvestrske slavnostne večerje. Neutrudljivi pa se boste mogoče podali še v center na rajanje v vrvežu z glasbo, nastopi, programi, z bogato založenimi stojnicami... Prenočevanje.
3. dan: PRAGA / zajtrk
Poznejši zajtrk ter nadaljevanje ogleda znamenitosti več kot tisoč let stare prestolnice, med drugim Karlov most, ki so ga zgradili leta 1367. Most je okrašen s kipi svetnikov, med njimi je tudi Sv. Janez Nepomuk, ki so ga prav s tega mostu vrgli v Vltavo. V starem mestu je najimenitnejši Staromestni trg s Staro mestno hišo in njeno astronomsko uro iz 15. stol., s spomenikom Jana
Husa in z mnogimi drugimi pomembnimi palačami in cerkvami. Vaclavske namesti, so kraj, kjer mestno srce najmočneje utripa. Tu pod “konjem” (Vaclavov spomenik) se dogovarjajo Pražani za sestanek. Za doplačilo priporočamo večerjo v značilni praški pivnici z vrčem piva. Prenočevanje.
4. dan: PRAGA–BRNO–LJUBLJANA / zajtrk
Po zajtrku odhod proti Brnu. Kratek ogled starega mesta »srca Moravske«, kjer je živahna mešanica zgodovinskega okolja s sodobnim življenjskim slogom,
nad katerim se dviga trdnjava Špilberk, eden glavnih označevalcev mesta. Nadaljevanje vožnje proti domovini. Prihod v večernih urah.

Datum odhoda: 
30.12.2019
Lokacija odhoda: 
Nova Gorica, Ajdovščina, Ravbarkomanda, Lom, Ljubljana
Cene/Termini: 

CENA NA OSEBO: 

pri udeležbi najmanj 45 oseb - od 329 EUR
pri udeležbi najmanj 35 oseb - od 359 EUR
 

Popust za zgodnje prijave

  • popust 40 EUR za vse zgodnje prijave do 15. 11. 2019

 
Doplačilo za odhod iz Nove Gorice in Ajdovščine 15 €/osebo

Število dni: 
4 dni
Cena vključuje: 
  • avtobusni prevoz po programu
  • cestne pristojbine
  • 3 nočitve z zajtrki v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* v Pragi
  • ogledi po programu
  • odlično slovensko vodenje
  • organizacija potovanja
  • DDV
Doplačila: 

Obvezna doplačila
Ob prijavi: obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 45 potnikov 30,00 EUR/osebo

Dodatna ponudba
Doplačila ob prijavi: križarjenje po Vltavi s kosilom 25,00 EUR/osebo, silvestrska večerja 79,00 EUR/osebo, enoposteljna soba 150,00 EUR/osebo, večerja v značilni pivnici 21,00 EUR/osebo
Na kraju samem: vstopnine za ogled notranjosti Hradčanov in Zlate ulice pribl. 13 EUR

Popusti: 

20,00 EUR do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije