Hotel VIVAT ****superior

<
>
Kratek opis: 
Hotel Vivat leži sredi Prekmurja, v osrčju Moravskih Toplic, 8 km od Murske Sobote. Bazenski kompleks se razprostira na kar 2000 m² vodnih površin.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

51,90 €

Hotel Vivat leži sredi Prekmurja, v osrčju Moravskih Toplic, 8 km od Murske Sobote. Prekmurje je znano po gostoljubnih domačinih in mnogih zanimivih izletniških točkah, kamor se lahko po prekmurski ravnici podate tudi s kolesi. V zadnjem času so zgradili nadhod, ki povezuje popolnoma prenovljen kompleks, s sprehodom po nadhodu pa boste doživeli predstavitev Term Vivat in Prekmurja na 12 razglednih točkah. Prav tako se ponaša z lastnimi termalnimi vrelci in z edinstveno zdravilno črno in belo termalno vodo. Bazenski kompleks se razprostira na kar 2000 m² vodnih površin. V notranjosti boste našli rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo, dva whirpoola in otroški bazen, pa tudi ločen bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo, ki je namenjen izključno odraslim osebam. V zunanjem delu so na voljo olimpijski bazen, natur bazen s črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.
Ne pozabite na Svet savn Vivat, ki obsega notranji in zunanji del s 7 različnimi tematskimi savnami, zunanji bazen za knajpanje ter vrhunska počivališča. V wellness centru Vivat si boste lahko privoščili razvajanje z masažami, kopelmi in podobnimi programi. Ali ste vedeli, da z 1 solno terapijo vdihnete isto količino snovi, kot če bi bili 3 dni na morju? Skočite v Novo Panonsko solno sobo in se nadihajte zdravilnih aerosoli, hvaležna vam bo tudi koža. V salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta. V Termah Vivat najdete sodoben zdraviliški center, kjer se storitve izvajajo na podlagi edinstvene zdravilne termalne vode v kombinaciji s terapijami, ki zdravilno in blagodejno učinkujejo na telo.
V hotelskem kompleksu je skupaj 154 klimatiziranih in prostornih sob. Sobe so sodobne in opremljene z LCD TV, minibarom, sefom in brezplačnim WiFi-jem.
 
Po plavanju se boste okrepčali v samopostrežni obnovljeni hotelski restavraciji Vivat, kjer je na voljo tudi dietna prehrana. V termalnem kompleksu se nahajata zunanja in notranja samopostrežna restavracija. Med tednom vas bodo razvajali s prekmursko, italijansko in balkansko kuhinjo.
 
Sobe
DS2-3: dvoposteljna soba, 27 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, WiFi (brezplačen) klimatska naprava, sef, telefon, možnost dodatnega ležišča, možnost balkona

ES1: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, WiFi (brezplačen), klimatska naprava, sef, telefon  
 
Bazeni in wellness
Bazenski kompleks Term Vivat se razprostira na 2000 m² vodnih površin z notranjimi in zunanjimi bazeni. Notranji del bazenov obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo (34 °C), whirpooli in otroški bazen. Zunanji del bazenov obsega olimpijski bazen (26 °C), natur bazen s črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen. Vsi bazeni so polnjeni z zdravilno termalno vodo.
Ločen notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 
Svet savn obsega notranje in zunanje savne od finskih, turških, infra, zeliščnih in tilarium savn, zunanje bazene za knajpanje ter počivališča.
Wellness ponudba temelji na petih kitajskih elementih, na voljo pa so masaže, programi za sprostitev, programi za oblikovanje telesa ... V Salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta s 2500 let staro tajsko tradicijo.
Panonska solna soba je v celoti obdana s plastjo soli. Posebna naprava halogenerator v sobo vpihava solni aerosol, ki ustvari mikroklimo, podobno klimi na morju ali v rudnikih soli. 

Cene/Termini: 

AKCIJA  v terminu 01.12.-25.12.
bivanje nedelja - petek od 51,90 €/osebo/dan
bivanje petek - nedelja od 53,90 €/osebo/dan
 
02.01.-14.02., polpenzion že od 53,90 €/osebo/dan 
14.02.-01.03., polpenzion že od 55,90 €/osebo/dan 
Brezplačno za 1. otroka do 12 let in 2.otroka do 4 let (20.12.-25.12. in 14.02.-01.03.). Minimalno bivanje 2 dni 

Cena vključuje: 

 
 

Doplačila: 

Na recepciji: turistična taksa in enkratna hotelska prijava

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

71,50€
51,00 €
46,00 €
Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.