Hotel STELLA

<
>
Kratek opis: 
Hotel Stella se nahaja v centru Neuma, na vzpetini in s prekrasnim pogledom na Neumski zaliv. Do plaže je samo 100m.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: v centru Neuma, z lepim panoramskim pogledom na Neumski zaliv, 100 m od plaže, plaža je prostorna, večinoma prodnata, delno betonirana.
 
Opis: recepcija (možnost najema sefa), klimatizirana restavracija, kavarna s teraso, TV soba, terasa z glasbo, parkirišče, bar na plaži, zabavni kotiček na plaži, namizni tenis, biljard, najem skuterjev in pedalinov, animacija, enkrat tedensko 'Roštiljada', glasba v živo na terasi vsak večer.

Sobe:

  • superior****– klimatizirane, novo pohištvo, kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, ločen WC, telefon, satTV, loža-balkon, pogled na morje, možnost 2 dodatnih ležišč;
  • comfort*** – obnovljene, klimatizirane, kad/WC, telefon, TV, loža-balkon, sušilnik za lase, pogled na morje.

 
Hrana: samopostrežen zajtrk in večerja.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.