Hotel SAVICA

<
>
Kratek opis: 
Hotel Savica je oddaljen samo 250m od Blejskega jezera. Hotelski gostje imajo brezplačen vstop v bazene v bližnjem wellnessu Živa. Hotel ima velike družinske sobe.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Na vzpetini v središču Bleda, v neposredni bližini hotela Golf (100 m čez parkirišče) in le 250 m od Blejskega jezera, je svoj prostor med vzpetinami našel Hotel Savica. Savica je prvi družinski hotel v Sloveniji, kjer posebno pozornost namenjajo družinam z otroki, zato bodo ti tukaj še posebej uživali.
Hotel se vsebinsko navezuje na sosednji hotel Golf, ima pa svojo otroško igralnico in manjše zunanje otroško igrišče. Kot se za družinski hotel spodobi, bo v času počitnic za najmlajše poskrbela maskota Labodek Zaki, ki ima pripravljen bogat animacijski program, skozi katerega se otroci učijo odgovornega odnosa do okolja. In ker skrbi za okolje namenjajo posebno pozornost, se hotel ponaša z okoljskim certifikatom Eko Marjetica. Prav tako so ponosni na naslov Najboljši family hotel v Sloveniji 2012, ki so ga prejeli na Novosadskem turističnem sejmu, ter priznanje Naj tematski hotel 2012, ki so ga prejeli na oddaji Dobro jutro, Slovenija.
Kraj: Bled
Lega: na vzpetini v središču Bleda, v neposredni bližini hotela Golf.
Ponudba: prvi družinski hotel v Sloveniji – posebno pozornost namenjajo družinam z otroki; zajtrkovalnica, igralnica, animacija za otroke z labodkom Zakijem, urejena zelenica za otroške igre; v bližnjem hotelu Golf (oddajen pribl. 50 m) se nahaja à la carte restavracija Veranda in bazenski kompleks Wellness Živa, ki obsega ogrevane termalne bazene (447 m², 30° C) v dveh ravneh, povezane s toboganom, whirlpool, svet savn in center lepote s široko ponudbo masaž, kopeli in neg; parkirišče; psi niso dovoljeni.

Sobe: 90 sob in 14 apartmajev s kuhinjsko nišo; kad ali prha/WC, sat. TV, telefon, minibar, sef, internetni priključek (brez doplačila), balkon; družinam so na voljo posebne med seboj povezane družinske sobe (family) in dvoposteljne sobe s pogradom; otroška posteljica brez doplačila (predhodna najava).

Hrana: samopostrežni zajtrk v hotelu in samopostrežna večerja v restavraciji hotela Golf ali dvorani Concordia.
Šport: tenis, rafting in minirafting, možnost izposoje kanujev in koles, plezanje, adrenalinski park, golf (vse z doplačilom).
 
Več za vas
· brezplačen WiFi v avli hotela in v sobah
· prost vstop na bazenski kompleks Wellness centra Živa v hotelu Golf
· brezplačno hotelsko parkirišče, garaža z doplačilom

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno !

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.