Hotel RIKLI BALANCE 4*+ (ex hotel Golf)

<
>
Kratek opis: 
V Rikli Balance Hotelu oživljamo tradicijo lokalnega okolja. Smo trajnostno naravnani. Skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

 Rikli Balance Hotel se nahaja na vzpetini nad Blejskim jezerom. Štirizvezdični hotel ima 150 sob, od tega 18 apartmajev in dva predsedniška apartmaja. Vse sobe so bile leta 2017 popolnoma prenovljene, v letu 2018 so bili prenovljeni tudi skupni prostori. V hotelu se nahaja Wellness Živa z bazenskim kompleksom in savnami. Bogato ponudbo hotela dopolnjujeta Restavracija Veranda in aperitiv bar.
V Rikli Balance Hotelu oživljamo tradicijo lokalnega okolja. Smo trajnostno naravnani. Skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje. 
V hotelskih sobah spoznajte zgodbe o kranjski čebeli, tradicionalnih gorenjskih vezeninah, lectovem srcu, smreki z bližnje planote Pokljuke ter Arnoldu Rikliju, švicarskem naravnem zdravilcu, ki je na Bledu že v 19. stoletju ustanovil naravo zdravilišče. V naših restavracijah poiščite lokalne in tradicionalne jedi, v wellnessu pa si privoščite alpsko ali medeno sprostitev. Če želite izkoristiti blagodejne učinke narave in se napolniti z energijo, vam je Rikli Balance Hotel pisan na kožo!

 

Cene/Termini: 

 
 

Cena vključuje: 

Brezplačen WiFi povsod v hotelu (tudi v sobah in na bazenih), prost vstop v Wellness Živa, brezplačno hotelsko parkirišče, brezplačna uporaba brisač za bazen

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa
Polni penzion 15 €, enoposteljna soba 25 €

Popusti: 

v sobi z 2 odraslima na dodatnem ležišču: 100% do 6 let , 50% 6-12 let, 30% 12-15 let; v sobi z 1 odraslim: 30% 2-12 let

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.