HOTEL PARK

<
>
Kratek opis: 
Hotel Park je primeren za vse, ki želijo počitnice preživeti aktivno in v sklopu hotela najdete fitnes, družabni proctor, individualne savne, prostore za sprostitev in samopostrežno restavracijo.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

40,90 €

Kraj: Terme Dobrna, Dobrna
 
Lega: sodobno zdravilišče s 600-letno tradicijo leži sredi zdraviliškega parka s starimi kostanji; tu je tudi športni park, sicer pa je Dobrna odlično izhodišče za sprehode, kolesarjenje in izlete v bližjo okolic
 
Opis: hotel PARK je starejši hotel z odlično lokacijo. Leži namreč tik ob plaži, skoraj na vhodu v staro obzidje mesta Korčula, na katerega ima lep pogled. Hotelska plaža je prodnata in betonirana, na njej pa lahko najamete sončnike in ležalnike. Na plaži je bar s prigrizki. Kljub skromnejši opremi hotela gre za počitniški cilj, kamor se stalni gostje radi vračajo. Prepričajo jih domačnost, lepo morje, otoške znamenitosti, poletna animacija in pestra športna ponudba: tenis, minigolf, namizni tenis, kolesarjenje, kanuji in jadralni center na plaži.
 
Naselje sestavljajo centralna zgradba in 4 paviljoni, ki nudijo 245 sob (93 standard 2* in 52 standard 3*). Slednje so delno prenovljene, sobe obeh kategorij pa imajo sat. TV. Brezplačen WiFi na recepciji in v lobby baru.
 
Ponudba: Bazenski kompleks: notranji termalni bazen (32° C, velikost 12x18 m), whirlpool (35° C), otroški bazen (32° C, velikost 3x4 m).Zdravstveni in terapevtski center: indikacije - ginekološka obolenja, urološka obolenja, artritis, degenerativni izvensklepni revmatizem, okvare in obolenja givalnega sistema, nevrološke bolezni, zdravljenje prekrvitvenih moten, borelioza, osteoporoza, prekomerna telesna teža, posledice stresnih stanj; NOVO: Center za preventivo in zdravljenje urinske incontinence, managerski pregledi; naravne terapije, Feng Shui, Gong, Wu Wei. Masažno-lepotni center in salon za nego las
Hiša na travniku: posebni programi za lepoto obraza in telesa, oblikovanje telesa, različne vrste masaž (švedska, čokoladna in medena masaža - tudi v dvoje, tajska, indijska, ayurveda masaže, aromaterapija), nega obraza, programi redukcije telesne teže, odprava celulita, globinsko čiščenje tkiv, nekirurški lifting, obloge za telo in obraz, manikura, pedikura, trajno odstranjevanje dlak, solarij in vrsta ostalih storitev; kavitacija - učinkovita metoda za odstranjevanje maščobe in celulita.
 
Dežela savn: s 500 m² površin vabi v kompleks raznovrstnih savn: finske in parne savne, savna z infrardečim virom pregrevanja, sibirska suha savna na prostem, ledena soba, Kneippova pot, Kneippove kadičke, hladni bazen, topli bazen z masažnimi šobami, Kneippove prhe presenečenja, stolp za vdihavanje svežega zraka, FKK terasa, vitaminski bar ter dodatki za sprostitev in udobje; programi z medom in soljo; ob ponedeljkih Dežela savn samo za ženske.
 
Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja.
 

 

Cene/Termini: 

AKCIJA 1.MAJ
19.04.-05.05.
Polpenzion samo  40,90 € na osebo/dan
Brezplačno za 1. otroka do 12 let in 2.otroka do 4 let. Minimalno bivanje 2 dni.
Akcija velja za rezervacije do 31.03.!

 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.