Hotel BREZA

<
>
Kratek opis: 
Odlična ponudba hotela Breza, Terme Olimia je dosegljiva vsakomur, ki želi preživeti nekaj brezskrbnih dni ob sprostitvi v razkošni ponudbi bazenov in savn. Podčetrtek, Štajerska, Slovenija.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

74,00€

Opis
Hotel Breza leži v osrčju Term Olimia, v neposredni bližini najlepšega manjšega kraja v Evropi (2014) - Podčetrtka, in najlepše evropske vasi (2009) – Olimja. Označene kolesarske in pešpoti, minoritski samostan, tretja najstarejša lekarna v Evropi, čokoladnica, farma jelenov, golf igrišče, bližnji gradovi in druge znamenitosti vas bodo pritegnili na zanimive izlete v okolico.  

Hotel Breza velja za sodoben hotel, ki združuje aktivnosti za zdravje z užitki in aktivnim počitkom. Center zdravja se ponaša s tradicionalnimi in sodobnimi programi za izboljšanje zdravja. Hotel ima tudi lasten termalni bazen, sicer pa je s hodnikom povezan s popolnoma prenovljenim Family Wellness Termalija, ki je z letom 2018 še posebej atraktiven. Del Termalije Family Fun je namenjen družinam, drugi del Termalija Relax pa vsem, ki si želijo počitka in miru. 

Terme Olimia se rade pohvalijo še s prestižnim Wellness centrom Orhidelia ter centrom Spa Armonia v Wellness hotelu Sotelia. Termalni park Aqualuna predstavlja poletno vodno zabavišče s 3000 m² vodnih površin in največjim številom vodnih atrakcij s kar 11 tobogani. Brezplačen vstop imate tudi v Vodni park Term Tuhelj, ki so oddaljene pribl. 28 km. 

V hotelu je 186 lepo opremljenih klimatiziranih sob. Vse sobe so opremljene z LCD TV, minibarom, brezplačnim WiFi-jem, večina ima tudi balkon. 

V svetli in prijetni hotelski restavraciji se boste okrepčali s samopostrežnimi zajtrki in večerjami. 
 
Oprema hotela: klimatska naprava, hotelski sef, dvigalo, kavarna, frizer, bar, nočni klub, restavracija, konferenčna soba, internetni dostop, WiFi, parkirišče, garaža, miniklub za otroke, igrišče, TV soba.
Sobe: kopalnica, prha, sušilnik za lase, internetni dostop, minibar, klimatska naprava (centralna regulacija), sef, balkon ali terasa, TV, dvojna postelja.
Storitev: polpenzion, polni penzion, samopostrežno kosilo, samopostrežna večerja.
Šport in zabava: notranji bazen, otroški bazen, ležalniki, sončniki, vodna aerobika, jacuzzi, savna, masaža, fitnes studio, golf, tenis, gimnastika, solarij.

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno!
 

Cena vključuje: 

glej posamezen paket
 
 

Doplačila: 

turistična taksa 2,00 € po osebi na dan / polni penzion 12,00 € po osebi na dan / enoposteljna soba 25,00 € na dan
Family wellness Termalija: vstop v savna svet 12,00 € po osebi na dan
Termalija Family  Fun: odrasli 10,00 € (pon-čet) / 12,00 €  (pe-ned, pr)  po osebi na dan, otroci (5 – 11,99 let) 5,00 € (pon-čet) / 7 ,00 €  (pe-ned, pr)  po osebi na dan
Wellness Orhidelia (2 vstopa dnevno): pon-čet 20,00 € / pet., sob., ned., prazniki 29,00 €

Popusti: 

 
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.