Mediteran

Preživite svoje najlepše počitnice na Mediteranu s turistično agencijo Marco Polo. Pripravili smo vam ponudbo počitnic na naslednjih destinacijah na Mediteranu: Grčija in Grški otoki, Španija, Tunizija, Turčija, Severni Ciper, Bolgarija, Maroko in Egipt. Predstavljajo idealne počitnice za vsakogar - za družine, za mlade, ki si želijo zabave in raznih športnih aktivnosti ter za vse tiste, ki želijo sproščeno uživati na peščeni plaži daleč od vsakodnevnega stresa. Rezervirajte vaše poletne počitnice že danes!

Santorini
Leži v osrčju turističnega mesteca Kamari v neposredni bližini trgovinic in tavern. Od glavnega mesta Fira je oddaljen 9 km, od letališča pa 6 km.
Prevoz:
Cena od:
Krf
Prijeten, družinsko voden aparthotel leži v središču enega izmed najbolj priljubljenih letovišč, Moraitika. V neposredni bližini so številne trgovine, restavracije in...
Prevoz:
Cena od:
od 333 €/osebo
Kreta
Hotel Chrysalis se nahaja v mestu Hersonissos v bližino plaže.
Prevoz:
Cena od:
Od 499 €
Kefalonija
Hotel Starlight s prijetnim vzdušjem in kvalitetnimi storitvami daje občutek domačnosti in je idealno okolje za sproščene počitnice.
Prevoz:
Cena od:
od 469 €
Lefkas
Hotel se nahaja v središču mesta Nidri kjer so številne taverne in bari. Do plaže je le 80 metrov.
Prevoz:
Cena od:
od 299 € (last minute odhod 02.06.)
Zakintos
Hotel Sunny Garden z manjšim vrtom in bazenom daje vtis oaze, prijazno osebje zagotavlja pridih domačnosti in sproščenosti tako za družine kot posameznike.
Prevoz:
Cena od:
od 489 € (last minute odhod 10.06.)
Side
Hotel Sentido Paloma Oceana je novozgrajen hotel, z moderno in elegantno opremo, obdan s prelepim vrtom. Priporočamo zahtevnim gostom.
Prevoz:
Cena od:
859 €
Side
Hotel Sentido Paloma Perissia obdan s prelepim vrtom z bazenskim kompleksom in idealno lego tik ob široki peščeni plaži in promenadi, ponuja vso ugodje verige Sentido -...
Prevoz:
Cena od:
839 €
Alanya
Hotel Eftalia Splash Resort je nov hotel, ki vas bo navdušil z velikim aquaparkom. Tobogani in bogat animacijski program so zagotovilo za nepozabne počitniške dni.
Prevoz:
Cena od:
529 €
Sharm El Sheikh
Sanjska lega hotela Sharm Plaza s koralnim grebenom Far Garden, neposredno pred lastno hotelsko plažo je odlično izhodišče za potapljanje in odkrivanje čudovitega...
Prevoz:
Cena od:
404,00€

Strani