Grčija

Grčija leži v jugovzhodni Evropi in je del Balkanskega polotoka. Grčija je ena od zibelk evropske civilizacije in ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Počitnice v Grčiji lahko preživite na številnih otokih – Karpatos, Kefalonija, Lefkas, Lesbos, Zakintos, Kreta, Rodos, Santorini, Samos, Kos,... Grčija ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje ter zelo prijazne in gostoljubne domačine. V Grčiji boste našli okusno mediteransko kuhinjo, tu je doma prava grška solata.
 
Počitnice v Grčiji so primerne tako za družine kot za posameznike, saj večina otokov ponuja dobro zabavo ter ogled številnih naravnih in kulturnih znamenitosti. Hoteli v Grčiji so različnih kategorij, od preprostih 2* pa vse do luksuznih 5*.
 

Karpatos
Hotel Miramare Bay je prijeten družinsko voden hotel, primeren za goste, ki želijo preživeti počitnice v bližini plaže in nedaleč od mestnega središča.
Prevoz:
Cena od:
619 €
Samos
Hotel Naftilos se ponaša z enim najlepših razgledov na Egejsko morje in izraža stil grške arhitekture. Hotel je namenjen starejšim od 16 let.
Prevoz:
Cena od:
589 €
Samos
Butična oaza ugodja v zasanjanem Kokkariju. Hotel se nahaja 40 m od plaže in 300 m od mesta Kokkari.
Prevoz:
Cena od:
559 €
Zakintos
Bližina peščene plaže, znane po želvah Caretta - Caretta. Prenovljene, moderno in stilsko opremljene sobe.
Prevoz:
Cena od:
699 €
Lefkas
Red Tower Hotel se nahaja le 200 m od plaže Nikiana in le 200 m od kraja Nikiana s tavernami in trgovinami.
Prevoz:
Cena od:
499 €
Lefkas
Crystal Waters Hotel priporočamo premium gostom in mladoporočencem. Nahaja se ob vznožju gor Skaros, v kraju Nikiana.
Prevoz:
Cena od:
739 €
Santorini
Leži v osrčju turističnega mesteca Kamari v neposredni bližini trgovinic in tavern. Od glavnega mesta Fira je oddaljen 9 km, od letališča pa 6 km.
Prevoz:
Cena od:
Krf
Prijeten, družinsko voden aparthotel leži v središču enega izmed najbolj priljubljenih letovišč, Moraitika. V neposredni bližini so številne trgovine, restavracije in...
Prevoz:
Cena od:
od 333 €/osebo
Kreta
Hotel Chrysalis se nahaja v mestu Hersonissos v bližino plaže.
Prevoz:
Cena od:
Od 499 €
Kefalonija
Hotel Starlight s prijetnim vzdušjem in kvalitetnimi storitvami daje občutek domačnosti in je idealno okolje za sproščene počitnice.
Prevoz:
Cena od:
od 499 €

Strani