BENETKE in križarjenje med otoki: Torcello-Burano-Murano

<
>

Prevoz:

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja v Italijo po avtocesti z vmesnim postankom za kapučino do kraja Punta Sabbione, kjer se bomo vkrcali na barko in najprej obiskali otok Torcello, kjer bomo obiskali čudovito cerkev Santa Fosca in si ogledali njeno notranjost s čudovitimi mozaiki. Sledi obisk otoka Burano, ki je poznan po zanimivih čipkah in pisanih barvnih fasadah hiš in gondol. Ostane nam še otok Murano, ki je znan po steklarski obrti, obiskali bomo eno izmed številnih delavnic, kjer izdelujejo predmete iz muranskega stekla-prikaz pihanja stekla, možen nakup. Celotno križarjenje traja približno štiri ure.
Plovba nas bo popeljala še v Benetke; skupaj si ogledamo: most vzdihljajev, trg sv. Marka, baziliko sv. Marka, nato sledi sprehod po ozkih ulicah do mostu Rialto in nekaj prostega časa. Ob dogovorjeni uri nas čaka plovba nazaj na Punta Sabbione -(vračanje do avtobusa), nato sledi vožnja proti Sloveniji. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, križarjenje med otoki Torcello, Burano, Murano, obisk Benetk, oglede in demonstracija izdelkov iz muranskega stekla, vse vstopne takse, zunanji ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije