Apartmaji TRATA

<
>
Kratek opis: 
Apartmaji Trata ležijo na mirni lokaciji s pogledom na Špik, le 3 km od Kranjske Gore.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: Zasebna apartmajska hiša primerna za družine in zaključene družbe, ki išejo mirno lokacijo in udobno namestitev, se nahaja na idilični lokaciji v Gozd Martuljku, s prekrasnim pogledom na Špik in okoliške vršace. Do Kranjske Gore je 4 km, do tja pa se lahko popeljete po kolesarski poti ali sprehodite po sprehajalni poti. Apartmaji so odlično izhodišče za pohodništvo: Martuljški slapovi, Zelenci, Planica, Tamar...

  • Apartma - nizko pritličje (75 m2, max. 6 oseb) SAT-TV, kuhinja z jedilnim kotom: steklokeramična kuhalna plošča, mikrovalovka, hladilnik, velik dnevni prostor z raztegljivo posteljo za 2 osebi, dvema kavčema, veliko jedilno mizo, spalnica z zakonsko posteljo v posteljni niši, kopalnica: tuš, wc; lasten vhod.
  • Apartma-pritličje (95 m2, max 8 oseb), SAT-TV, kuhinja: steklokeramična kuhalna plošča, mikrovalovka, hladilnik, pomivalni stroj, jedilni kot, dnevna soba s kavčem, 3-posteljna soba (dvojno in enojno ležišče), 2-posteljna soba z dvojnim ležiščem, kopalnica (kad), ločen wc, terasa.
  • Apartma-prvo nadstropje (95 m2, max 8 oseb), SAT-TV, kuhinja: steklokeramična kuhalna plošča, mikrovalovka, hladilnik, pomivalni stroj, jedilni kot, dnevna soba s kavčem, 3-posteljna soba (dvojno in enojno ležišče), 2-posteljna soba z dvojnim ležiščem, kopalnica (kad), ločen wc, balkon.

 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.