Aparthotel ROSA

<
>
Kratek opis: 
Aparthotel Rosa zagotavlja miren in sproščujoč oddih. Sprostite se in uživajte v pogledu na idilično zeleno okolico in se prepustite brezskrbnemu udobju bivanja. Podčetrtek, Štajerska, Slovenija.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

52,00€

Opis
Aparthotel Rosa je del Term Olimia, ki se nahajajo v bližini Podčetrtka. Obdan je z idilično neokrnjeno naravo, kjer lahko uživate v številnih športnih aktivnostih. 

Lahko pa se podate na raziskovanje okolice. Označene kolesarske in pešpoti, minoritski samostan, tretja najstarejša lekarna v Evropi, čokoladnica, farma jelenov, golf igrišče, bližnji gradovi in druge znamenitosti vas bodo pritegnili na zanimive izlete. 

S podzemnim hodnikom je aparthotel povezan s Family Wellness Termalijo, Wellnessom Orhidelia, hotelom Breza, Wellness hotelom Sotelia in Centrom zdravja Olimia. V poletnih mesecih lahko obiščete tudi bližnji kopalni park Aqualuna. Obilico vodnih užitkov vam bodo pričarale vodne površine v Wellness centru Termalija ali Wellnessu Orhidelija. Ko bodo vaši otroci uživali v vodnih atrakcijah, se vi lahko prepustite odlični ponudbi wellness storitev.

Aparthotel s 94 bivalnimi enotami vam nudi recepcijo in internetni kotiček, lobby bar, frizerski salon in pokrito garažo. Apartmaji so opremljen s kuhinjo, sat. TV, sušilnikom za lase in balkonom.

Prehrana v eni izmed restavracij hotelskega naselja (hotel Breza, Gostišče Lipa … ).
 
Bazeni in wellness
Wellness center Termalija se razprostira na 6000 m², od tega 2000 m² bazenov; Savna svet z 9 savnami (vsakodnevni programi vrtinčenja zraka z brezovimi vejami – Vihta, tropski, čistilni, mediteranski), Spa&Beauty center ter fitnes. V zunanjih in notranjih bazenih za odrasle in otroke je temperatura vode od 28 °C do 35 °C. Vodne atrakcije: vodni slap, rimske masaže, podvodne masaže, biserne kopeli, deroča reka, tobogan, otroški kotiček in 2 x dnevno aerobika v vodi.

Termalni park Aqualuna – poletno vodno zabavišče s 3000 m² vodnih površin in največjim številom vodnih atrakcij, z 11 tobogani …

Wellness Orhidelia na 3000 m²: glasbeni bazen, svetlobna jama, počasna reka, whirpooli, gejzirji, masažni ležalniki, številna atraktivna počivališča: vrtno počivališče, počivališče z vodnimi posteljami ... (temperatura bazenov 30–32 °C); zvočni program s tibetanskimi ali kristalnimi skledami, različni programi v parni savni z oblogami za telo (medeni užitki, lepota po olimsko ...). Selfness dan – vsak tretji petek v mesecu, programi v glasbenem bazenu, programi vrtinčenja zraka v finski savni, med drugimi ga izvajajo tudi državni (solo) prvak ter državna (ekipna) prvaka...

Spa&Beauty center Armonia s programi za nego obraza in telesa, masažami, aromaterapijami, kopelmi …
 
Apartmaji
AP2-3 tip A: apartma za 2–3 osebe, 30 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, opremljena kuhinja, sat. TV, brezplačen WiFi, balkon ali terasa, spalnica, možnost dodatnega ležišča v dnevnem prostoru ali spalnici oz. večjega apartmaja.

Cene/Termini: 

AKCIJA POLPENZION + TERMALIJA FAMILY FUN GRATIS
30.09.-25.10.
za bivanje od nedelje do petka = 52 €/osebo/dan
za bivanje od petka do nedelje = 56 €/osebo/dan
Minimalno bivanje 2 dni
Cena vključuje:

 • pripravo apartmaja, posteljno perilo, menjavo brisač in kuhinjskih krp ter končno čiščenje
 • polpenzion v  gostišče Lipa   
 • kopalne brisače za bazen
 • parkiranje v garaži (za goste Aparthotela Rosa****)
 • kopanje v Termaliji Relax & Termaliji Family Fun
 • nočno kopanje v Termaliji Relax & Termaliji Family Fun – ob petkih in sobotah
 • kopanje v bazenih Vodnega planeta v Termah Tuhelj
 • aquaaerobika po programu, telovadba za dobro jutro
 • uporaba fitnes studia

 
 

 

Cena vključuje: 

Cena vključuje:

 • pripravo apartmaja, posteljno perilo, menjavo brisač in kuhinjskih krp ter končno čiščenje
 • polpenzion restavracija Hotela Breza ali gostišče Lipa (lokacija obrokov bo znana ob prihodu)  
 • kopalne brisače za bazen
 • parkiranje v garaži (za goste Aparthotela Rosa****)
 • kopanje v Family wellness Termalija - Termalija Relax
 • nočno kopanje v Family wellness Termalija - Termalija Relax – ob petkih in sobotah
 • kopanje v bazenih Vodnega planeta v Termah Tuhelj
 • aquaaerobika po programu, telovadba za dobro jutro
 • uporaba fitnes studia
Doplačila: 

turistična taksa cca 2,00 € po osebi na dan; vstop v savna svet 12,00 € po osebi na dan; Termalija Family fun: odrasli 10,00 € (pon-čet) / 12,00 €  (pe-ned, pr)  po osebi na dan, otroci (5 – 11,99 let) 5,00 € (pon-čet) /      7 ,00 €  (pe-ned, pr)  po osebi na dan; Wellness Orhidelia (2 vstopa dnevno): pon-čet 20,00 € / pet-ned., prazniki 29,00 €
 
 

Popusti: 

Gratis bivanje za otroke do 4,99 let / pavšal za otroke od 4,99 do 12 let 12,00 € na dan / turistična taksa cca 2,00 € po osebi na dan 

 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

74,00€
51,00 €
48,00 €
Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.